Vi tænker på planeten

Hos MS Multi Service går vi meget op i, at vore forretning er miljøvenlig og bæredygtig. Vi mener at en ansvarlig forretning bør tage vare om miljøet og behandle det med respekt.

Vi anvender derfor kun miljøvenlige rengøringsmidler af god kvalitet, uden stærk overparfumering. Dette skåner både miljøet samtidig med at det mindsker chancen for at skabe allergi. Ydermere er vi meget stolte over vores vandforbrugspolitik. Vi spilder aldrig vand, og reflekterer meget over hvordan vi anvender vores vand. Hos MS Multi Service bruger vi derfor vand med omhu og omtanke – hver gang!

Derudover er vi en del af Danmarks Naturfredningsforening, som hjælper os med at beskytte grundvandet og drikkevandet i de danske skove såvel som i resten af landet. Dette er vi meget stolte over.

Vi samarbejder også med OneTreePlanted, hvilket betyder at vi planter et træ for hver gang vores kunder får anvendt vores services. Vores mål er, at udligne den mængde CO2 vi udleder, således at vi på et tidspunkt når et stadie, hvor der er flere planter end anvendt CO2.

Vi er også bevidste omkring de værktøjer vi anvender, således at vi formår at opretholde vores fokus på nedsat CO2 udledning. Vi anvender derfor nyere køretøjer, der er mere miljøvenlige, så vi udleder mindre CO2.

Funklende rent

Vi holder dit hjem funklende rent og fri for bakterier. Vores rengøringsproces dræber 99% af alle almindelige bakterier og vira.

Dygtige ansatte

Hos os får du professionel rengøringsservice, som er efter behov. Vores personale er kompetente og effektive.

Førende teknologier

Vi benytter os altid af gode og sikre desinfektionsmidler i hospitalsgrad, HEPA-filtreringer og mikrofiber rengøringsklude.

Forsikret personale

Vores personale er alle forsikrede, så du behøves ikke bekymre dig om din lejlighed eller dit kontor og hvad der end måtte ske.

 

Årsager Til
at folk vælger os