RENGØRING I INSTITUTIONER

En institution husere mange mennesker og derfor kan ophobning af støv, skidt og snavs hurtig resultere i et dårligt indeklima og sidenhed sygedage blandt både personalet såvel som beboerne. Det er derfor meget vigtigt, at man er grundig og hyppig i sin rengøring af disse institutioner. Støv er ofte det største problem, og i en institution er der oftest meget af det.

Hos MS Multi Service går vi meget op i en grundig rengøring af jeres institution. Vi adskiller os fra andre, da vi ved hvad der kræves for at udføre et godt og grundigt stykke arbejde i netop jeres institution. Vi ønsker at levere Danmarks reneste og mest hygiejniske institution til jer.

Vi ved hvor vigtig det er, at jeres institution bliver holdt pæn og ren – desværre bliver mange rengøringsmidler produceret af dårlig kvalitet og med stærk overparfumering. Noget der i værste tilfælde kan skabe allergi. Vi anvender derfor altid miljøvenlige rengøringsmidler, når vi gør rent på institutioner. På denne måde ved vi også at kvaliteten på vores rengøringsprodukter er i top, og at ingen tager skade af de rengøringsmidler som vi benytter os af.

Funklende rent

Vi holder dit hjem funklende rent og fri for bakterier. Vores rengøringsproces dræber 99% af alle almindelige bakterier og vira.

Dygtige ansatte

Hos os får du professionel rengøringsservice, som er efter behov. Vores personale er kompetente og effektive.

Førende teknologier

Vi benytter os altid af gode og sikre desinfektionsmidler i hospitalsgrad, HEPA-filtreringer og mikrofiber rengøringsklude.

Forsikret personale

Vores personale er alle forsikrede, så du behøves ikke bekymre dig om din lejlighed eller dit kontor og hvad der end måtte ske.

 

Årsager Til
at folk vælger os