Vores mission

Vi har igennem årenes løb haft en lang række forskellige kunder og dette har resulteret i både en stor erfaring indenfor rengøring, såvel som en konsekvent vækst hvert år.

Vores fokus er at virkelig lytte til vores kunder, forstå deres behov og give dem et ekstraordinært niveau af rengøring. Vores rengøringsservice er grundig, konsekvent og tilpasset efter netop dine behov.

Vi går op i at

  • Tilbyde en anden form for tjeneste til familier og fagfolk
  • Levere konsekvente tjenester af høj kvalitet
  • Bruge miljøvenlige rengøringsmidler
  • Give stabile job med rimelige lønninger
  • Koncentrere vores ressourcer om at opretholde standarder
  • Gøre dig til en yderst tilfreds kunde
MS Multi Service blev grundlagt i 2018, hvorefter vi hurtigt fik bygget et ry som en af de førende leverandører af boligrengøringsløsninger.

Hvem er MS Multi Service?

Om MS Multi Service

MS Multi Service er en rengøringsvirksomhed, der tilbyder rengøringsservice – både til private og erhverv. Vi kombinerer over 10 års erfaring med vores virksomhedsfilosofi, hvilket er at kvaliteten ligger i detaljen.

En af vores kernekompetencer er vores fokus på kvalitet. Vi sætter derfor stor ære i at uddanne vores personale, så de altid er med på de nyeste teknikker og værktøjer. Denne uddannelse foregår på vores helt egen rengøringsinstitution. Vi forlader ikke stedet, inden rengøringen lever op til vores egen høje standard.

Vi vægter altid kundens behov højt og kundetilfredshed er en af de ting vi prioritere allerhøjest! Vi har derfor udarbejdet et system, således at det kan være brugervenligt, samtidig med at det tillader 100% gennemsigthed.

Et af de nye spændende tiltag som vi kommer til at tilbyde er en smartphone app, med indbygget chatfunktion, så kunden har mulighed for at kommunikere med rengøringspersonalet direkte. Ydermere giver appen mulighed for at håndtere bestillinger af rengøring, administrere bestilte rengøringsopgaver, tilføje ekstra ydelser og meget, meget mere.

Så kontakt os for et uforpligtende tilbud hvis du er interesseret i at blive en del af MS Multi Service-familien.

Vi holder af dit hus

Vi interesserer os for dit hus renlighed og vi er ikke tilfredse, hvis du ikke er tilfreds med rengøringen.

Vi er nær dig

Vores rengøringsfolk kører rundt i nærmest hele landet, så uanset hvad har vi nogen nær dig.

Vi hjælper med at flytte

Flytter du til et nyt sted? Så kan vi hjælpe dig med at rengøre hele din nye eller gamle ejendom.

Tøj & strygning

Vi kan også hjælpe til med dit tøj. Har du noget der skal vaskes eller stryges, kan vi også klare det.