ERHVERVSRENGØRING

Hos MS Multi Service mener vi at en ren arbejdsplads er en god investering i jeres forretning. En beskidt og snavset arbejdsplads kan resultere i dårligt indeklima og sidenhed flere sygedage. Vi mener derfor at alle fortjener pæne og rene lokaler at arbejde i. Med en ren arbejdsplads følger også et forbedret indeklima – noget både kunder og medarbejdere sætter pris på.

Vi tilbyder at være ansvarlige for dette, således at i ikke skal tænke på andet end forretningen! Om det end drejer sig om kontorer eller produktionsfaciliteter med strengere rengøringskrav, så står vi klar til at hjælpe.

MILJØVENLIG ERHVERVSRENGØRING

Vi mener at en ren arbejdsplads er en investering i forretningen. Dårlige arbejdsforhold kan resultere i flere sygedage, og vi mener derfor at alle fortjener rene og pæne lokaler. MS Multi Service tilbyder at være ansvarlige for dette, således at I ikke skal tænke på andet end forretningen! Omend det drejer sig om kontorer eller produktionsfaciliteter med strengere rengøringskrav, står vi klar til at hjælpe.

 

Funklende rent

Vi holder dit hjem funklende rent og fri for bakterier. Vores rengøringsproces dræber 99% af alle almindelige bakterier og vira.

Dygtige ansatte

Hos os får du professionel rengøringsservice, som er efter behov. Vores personale er kompetente og effektive.

Førende teknologier

Vi benytter os altid af gode og sikre desinfektionsmidler i hospitalsgrad, HEPA-filtreringer og mikrofiber rengøringsklude.

Forsikret personale

Vores personale er alle forsikrede, så du behøves ikke bekymre dig om din lejlighed eller dit kontor og hvad der end måtte ske.

 

Årsager Til
at folk vælger os