TÆPPERENS OG GULVBEHANDLING

Du har investeret i et tæppe og måske endda brugt rigtigt mange penge på det, måske har du arvet et fint tæppe fra din oldemor, eller måske har du bare ikke lyst til at kigge efter et nyt. Hvad end dit forhold til dit tæppe end måtte være, ved vi alle sammen at et tæppe ser bedst ud, når det er pænt og rent. Et tæppe bliver betrådt mange gange om dagen. Oftest sidder der meget snavs fast på et tæppe, om det er så skidt der er blevet trådt fast, eller hvis der er blevet spildt på tæppet.

Der kan være mange forskellige grunde til, at man vil have renset sit tæppe og her kan MS Multi Service hjælpe til! Vi tilbyder effektiv tæpperens til en konkurrencedygtig pris. Dit tæppe behøver altså ikke længere være noget du skammer dig over. Lad os tage os af det, så du har mulighed for stolt at vise dit rene tæppe frem igen!

“Men hvad nu hvis jeg ikke har et tæppe, men derimod et gulv der skal behandles?” – Der kan vi også hjælpe til. Vi tilbyder nemlig også at hjælpe med behandling af dit guld. Om det er gulvafhøvling, slibning eller overfladebehandling der underordnet. Vi er klar til at hjælpe til!

Funklende rent

Vi holder dit hjem funklende rent og fri for bakterier. Vores rengøringsproces dræber 99% af alle almindelige bakterier og vira.

Dygtige ansatte

Hos os får du professionel rengøringsservice, som er efter behov. Vores personale er kompetente og effektive.

Førende teknologier

Vi benytter os altid af gode og sikre desinfektionsmidler i hospitalsgrad, HEPA-filtreringer og mikrofiber rengøringsklude.

Forsikret personale

Vores personale er alle forsikrede, så du behøves ikke bekymre dig om din lejlighed eller dit kontor og hvad der end måtte ske.

 

Årsager Til
at folk vælger os